Personen bag

Mit navn er Pernille Kjærulff (tidl.Hornebo), og jeg er født i 1982. Jeg er uddannet sygeplejerske med erfaring inden for psykiatri, neurologi, mave-tarmkirugi og intensiv sygepleje. Jeg har siden 2012 arbejdet med hypnose og hypnoseterapi på fuld tid, som NGH certificeret Hypnoterapeut. Jeg har særlig uddannelse inden for fødselshypnose, alkoholbehandling og NO Stress behandling.

Jeg deltager løbende i efteruddannelse både i Danmark og i USA og er medlem af brancheforeningen FHHD og NGH Danmark, samt DAKOBE, som er en sammenslutning for komplimentære behandlere.

Jeg tror på, at vi mennesker reagerer, og at disse reaktioner er et resultat af vores adfærd, tanker og stemninger omkring de udfordringer, vi møder. At fx. overvægt blot er et resultat, det samme med tristhed, smerter, søvnløshed osv. At stress blot er et resultat af, at summen af belastning har været for stor.

Jeg tror også på, at vi selv kan hele op både fysisk og psykisk – at tilstande, der kan opstå, også kan forsvinde. Af og til holder diagnoser os fast i et uhensigtsmæssigt mønster, og så bliver det en endnu hårdere kamp, end hvis vi blot betragter vores tilstande som reaktioner.

For mig var mødet med hypnoterapi øjenåbnende. Da jeg mødte hypnoterapi første gang, i 2011, var det i forbindelse med et piskesmæld og postcommotionel syndrom, som neurologen kaldte det. Jeg fik beskeden om, at jeg nok aldrig kom til at arbejde som sygeplejerske igen, at jeg måtte indstille mig på et flexjob eller måske pension i en alder af 29 år.

Heldigvis gik det anderledes. Min krop begyndte at hele op efter første session, og jeg fik min evne til at koncentrere mig, til at organisere og strukturere tilbage igen.

I dag ser jeg tilbage på bilulykken med taknemmelighed, for for mig har den været årsag til, at jeg i dag tackler livet helt anderledes, at jeg har lært mig selv at kende på en langt mere hensigtsmæssig måde.

Som tillæg til min historie er jeg fri af astma og allergi samt af min skøre fobi for fugle. Så selvom jeg skeptisk sagde nej tak til min første behandling 3 gange, så er jeg endt som en kæmpe fan af hypnoterapi.

Se mit CV