StressFRI zone

Føler du dig tappet for energi, glæde og lyst til at grine og være sammen med andre mennesker? Har du mistet overblikket og overskuddet? Kender du fornemmelsen af stress, selv i situationer hvor der ingen grund til stress er? ​Så læs videre…

Hypnoterapi kan ændre på selv helt tidligt tillærte mønstre og vaner – det behøves ikke være svært, hårdt og tungt at være dig. Måske er du i en situation, hvor dine gode værdier og gerninger ikke værdsættes, eller hvor forandringer er sket eller er på vej til at ske…? Uanset hvad kan du få hjælp til at finde den bedste balance for dig. Hvor du håndterer, hvad der håndteres kan, mens du reagerer hensigtsmæssigt.

Når vi befinder os i “følelsernes vold”, skiftevis kæmper og flygter vi. Det er der, hvor udsynet sløres, så vi ikke kan se vejen ud af balladen.

Med hypnoterapi kan vi støtte op om din evne til at træffe gode beslutninger, til at finde ro med forandringer, som skilsmisse, afskedigelse, dødsfald osv. Så du reagerer mere sundt og godt.

De fleste mennesker oplever stress i løbet af et liv – det er kroppens måde at reagere på. Det er først, når det bliver til en vane/tilstand/mønster, at der er brug for behandling.

Et forløb består af 3-5 behandlinger og her vil være fokus på at skabe ro i både krop og sind. Medicin kan i enkelte tilfælde have en negativ eller forsinkende effekt på behandlingen, så derfor er det vigtigt at orientere mig ved brug af medicin. I enkelte tilfælde er der brug for en lægefaglig vurdring, inden behandling igangsættes.

Stress, smerter og søvnproblemer er et signal om, at noget har brug for din opmærksomhed. Og ofte et signal om, at du har overhørt dig selv i lang tid.”