Røgfri

Der er INGEN undskyldninger eller forklaringer om, hvorfor du er “nødt til” at ryge, der virker imod cancer, KOL eller dårligt kredsløb, ej heller på dine børn, ægtefælle eller vennekreds. STOP NU! Ikke i morgen, MEN NU!!! Og nyd at blive fri af dårlig samvittighed og fri til selv at bestemme.

Det er IKKE fornuften, du ryger med og derfor heller ikke den, du kan bruge til at stoppe med. At ryge er en vane, trang eller lyst, der ligger i underbevidstheden. Vi kan med hypnoterapi ændre dine vaner, følelser og måde at reagere på, som tidligere var forbundet med at ryge.

Hypnoseterapi er effektivt til at fjerne trang og afhængighed, så du slipper for plaster eller nikotintyggegummi.

I behandlingen vil der desuden være fokus på madvaner og evt. tendens til stress, så vi tager højde for, hvordan du tidligere har brugt røg til at dulme, lindre eller til at slukke sult.

Så drop tanken om at være motiveret eller klar til at blive røgfri. Du vil blive lokket af din underbevidsthed, så længe du lader den bestemme. De fleste mennesker ønsker at leve røgfrit…nogle ville bare gerne kunne ryge i mens. Så brug hypnoterapi, hvis viljestyrken svigter.

Et røgfri-forløb består af 2-3 behandlinger: Først fjerner vi rygetrangen, og efterfølgende behandlinger sikrer, at der ikke er uro, stress, sukkertrang eller andet i stedet.

Hypnoseterapi er effektivt til at fjerne trang og afhængighed, så du slipper for plaster eller nikotintyggegummi.”

Stop NU. Ikke flere undskyldninger eller forklaringer.

Du fortjener at vinde kampen denne gang!