Vægtkontrol

Siden 2011 har jeg arbejdet målrettet med vægtforløb med stor succes. Kæmper du med vægt og vaner, trang og lyst, så er det tiden at få din underbevidsthed i tale. Du har lært at bruge mad på en for dig uhensigtsmæssig måde, og uanset hvor mange aftaler og forbud, du giver dig selv, så taber du kampen med dit underbevidste sind.

Med hypnoterapi justerer vi din appetit, så du KUN har lyst til mad, NÅR du er sulten og ellers ikke. Vi opdrager din krop til at gå “på lager” og forbrænde de kilo, du har tilovers. Du lærer at skelne tørst fra sult… Mange har byttet rundt på begreberne.

Du får kort sagt friheden tilbage til at spise, hvad du har lyst til, NÅR du er sulten og selvkontrollen tilbage, så du stopper, NÅR du er mæt. Så enkelt er det. Har du følelser forbundet med sult/lyst til et eller andet, kan vi også afkode den misforståelse i hypnosetilstanden. Så den eneste følelse, der fremover vækker din appetit, er sult.

Et forløb består af 2-5 behandlinger, afhængig af vaner og ønsker.

Har du prøvet “ALT” og er træt af kur og kamp? Så er hypnoterapi måske vejen for dig. Få et naturligt forhold til mad og nyd resultaterne.”

Få vægtkontrol på den
Fede måde.