Behandling til børn

Har dit barn svært ved at sove, være alene eller ved at sidde stille, er ked af skolen, for temperamentsfuld eller voldsom? Døjer dit barn med allergi, astma, ondt i maven, migræne eller andre fysiske problemer, så læs mere her.

Hypnoterapi er en behandlingsmetode, som de fleste børn elsker. Vi starter hver behandling med at snakke lidt, skabe tillid og gensidig forståelse for, hvad der er problemet, og hvad barnet ønsker af forandring. Det er uformelt og sjovt, og i forældre får muligheden for at være med til at afdramatisere problemet lidt.

Der er ikke noget, der kan urolige os forældre mere, end når vores børn mistrives. Helt forståeligt. Men nu er tiden til at ændre det, der har givet bøvl og ballade, så derfor løsnes stemningen, så barnet oplever at være helt normal og almindelig med de udfordringer, der nu er.

I forældre bliver også klædt på til at opmuntre forandringen hensigtsmæssigt – enten i forbindelse med behandlingen eller i en telefonsamtale efterfølgende.
Derefter kan i, forældre, nyde en stille stund i venteværelset i ca. 30 minutter, mens jeg hypnotiserer jeres barn. Dette giver barnet ro og plads til at tage imod forandringen. Behandlingen afsluttes altid kortfattet og opsamlende i fællesskab.

Et forløb består af 1-3 behandlinger, hvor vi voksne holder kontakten imellem sessionerne.

Er dit barns emne ikke nævnt, så ring til mig og hør, hvad min erfaring er inden for netop det område. Hypnoterapi kan anvendes til både fysiske og psykiske tilstande.
Medicin kan i enkelte tilfælde have en negativ eller forsinkende effekt på behandlingen, så derfor er det vigtigt at orientere mig ved brug af medicin. I enkelte tilfælde er der brug for en lægefaglig vurdring, inden behandling igangsættes.

Børn elsker hypnose – især pga. den fantasifulde tilgang som de kender fra leg og historier. De er særligt modtagelige for hypnose.”