Fri af fortiden

Har du haft en broget fortid, måske med skilsmisse, dødsfald, familiestrid, mobning eller mistrivsel, så kender du måske følelsen af, at fortiden vækkes til live i forskellige situationer? Måske oplever du endda, at du reagerer for voldsomt på lyde, stemninger eller lignende? Så er det på tide at få ryddet op.  Fortid er fortid og har det bedst, der hvor den hører til.

Med hypnoterapi kan vi lukke gamle kapitler ned, så du ikke længere behøver mærke de følelser, som du oplevede dengang.

Behandlingen er kortvarig (2-3 behandlinger) og vil ofte også medføre positive sidegevinster som bedre humør og mere energi. At du bliver fri til at være den bedste udgave af dig.

Er dit emne ikke nævnt, så ring til mig og hør, hvad min erfaring er inden for netop dit område. Hypnoterapi kan anvendes til både fysiske og psykiske tilstande.

Medicin kan i enkelte tilfælde have en negativ eller forsinkende effekt på behandlingen, så derfor er det vigtigt at orientere mig ved brug af medicin. I enkelte tilfælde er der brug for en lægefaglig vurdering, inden behandling igangsættes.

Med hypnoterapi kan vi lukke gamle kapitler ned, så du ikke længere behøver mærke de følelser, som du oplevede dengang.”