Søvn

Søvn er en af de helt afgørende faktorer for fysisk og psykisk velbefindende. Måske kender du til at ligge og vende og dreje dig i sengen, i halve og hele timer, inden du falder i søvn pga. tankemylder, bekymring eller uro. Eller måske vågner du ofte op midt om natten og har svært ved at falde i søvn igen.

Oftest er søvnproblemer selvforstærkende… lige som alle andre udfordringer… at jo mere klokken er, jo mere irritabel bliver du… jo mere stresser du… og jo ringere chancer er der for stille og roligt at falde i søvn.

Uanset hvad der er din udfordring i forbindelse med at sove, så er hypnoterapi eminent til søvnbehandling.

Hypnose er faktisk opkaldt efter den græske søvngud, Hypnos, og blev i 1800-tallet kaldet for nervesystemets søvn. Lytter du til mine lydfiler, vil du opleve effekten af hypnose som yderst søvndyssende.

Har der været særlige hændelser, som har forårsaget dine søvnproblemer fx. stress, bekymringer, efter indbrud o.l. så er et behandlingsforløb nødvendig. Et forløb vil bestå af 2-4 behandlinger, og lydfilerne vil være et super supplement til fortsat at vedligeholde din naturlige evne til at falde i søvn.

Medicin kan i enkelte tilfælde have en negativ eller forsinkende effekt på behandlingen, så derfor er det vigtigt at orientere mig ved brug af medicin. I enkelte tilfælde er der brug for en lægefaglig vurdring, inden behandling igangsættes.

Uanset hvad der er din udfordring i forbindelse med at sove, så er hypnoterapi eminent til søvnbehandling.”