Fri af ængstelse og fobier

Er du bange for edderkopper, katte, hunde mørke, at være alene? Bange for tandlæger, nåle, flyvemaskiner, frøer, bøh-mænd, lukkede rum eller andet? Eller er du mere ængstelig og bekymret end hvad godt er? Hvad med dit humør? Skal du arbejde for at holde glæden og gejsten?

Hvis du genkender dig selv i ovenstående, så læs videre her.

Hypnoterapi kan ændre på selv helt tidligt tillærte mønstre og vaner – du behøver ikke være ængstelig eller bange mere – du er voksen i dag og ved bedre. Hvad end der har skabt balladen, så er du et andet sted i dag. Din underbevidsthed har misforstået noget, eller blot lært at være bange eller trist.

Med hypnoterapi kan man finde årsagen til dit problem og viske følelser af oplevelsen ud. For nogle er det traumatiske oplevelser, for andre ganske almindelige situationer, som er årsagen til dine nuværende reaktioner. Hypnoterapi er en skånsom metode, hvor vi undlader at “pladder rundt” i fortidens tragedier, men blot får lagt dem bag os, eller sat dem i en ny forståelse/ramme/kontekst.

Et forløb består af 2-5 behandlinger. Er dit emne ikke nævnt, så ring til mig og hør, hvad min erfaring er inden for netop dit område.

Hypnoterapi kan anvendes til både fysiske og psykiske tilstande. Medicin kan i enkelte tilfælde have en negativ eller forsinkende effekt på behandlingen, så derfor er det vigtigt at orientere mig ved brug af medicin. I enkelte tilfælde er der brug for en lægefaglig vurdering, inden behandling igangsættes.

At være bange for noget, der ikke er farligt – er en “skør” ide, der er skabt i fortiden. Tiden er til at fjerne misforståelsen i dit sind og gøre dig fri til at være tryg og fri.”